Jordan Binnington joutuu kurinpitomenettelyyn

Jos jokaisessa urheilulajissa on roisto tai kiusankappale, NHL-urheilussa tuo roolihenkilö ei ole kukaan muu kuin St. Louis Bruinsin maalivahti Jordan Binnington, joka auttoi Bluesin nousemaan liigan pohjalukemista Stanley Cupin voittoon vuonna 2019, mutta jonka suorituskyky ja suosio ovat romahtaneet seuraavina vuosina siihen pisteeseen, että jotkut ovat näyttäneet hänen pahantekonsa aikajanalla.

29-vuotias maalivahti tunnettiin kiukuttelustaan, ja hänen tekonsa 15. maaliskuuta 2023 eivät olleet Jordan Binningtonin ensimmäinen väkivaltainen kerta tällä korkkikaudella, vaan pikemminkin jatkoivat johdonmukaista väkivaltaisten osumien kaavaa hänen kuuden vuoden NHL-uransa aikana.

Tehtyään kolme maalia alle kahdessa minuutissa tappiossa Minnesota Wild hän alkoi huutaa Wildin penkille matkalla takaisin rangaistusaitioon, mikä oli koominen teko, joka todella muistutti ärsyyntynyttä apinaa. Wildin pelaajan juhliessa onnistumistaan hän kosketti häntä vahingossa, ja tämä satunnainen kosketus suututti hänet ja hän otti huitaisun jonkun päähän, mistä seurasi rangaistus ja NHL:n pelikielto. Pelistä ulosheiton jälkeen pelaaja joutui tekojensa vuoksi turvallisuusministeriön kuultavaksi.

Jordan Binningtonin tapaus kuvastaa väkivaltaisten iskujen olemassaoloa NHL-piireissä, joihin pitäisi puuttua, jotta NHL:ään saataisiin palautettua terve ja sivistynyt ilmapiiri. Jääkiekon urheilullisuutta ja varjopuolista vetovoimaa ei kuitenkaan voi kiistää, ja monet fanit ovat osoittaneet rakkautensa lajia kohtaan ostamalla Jääkiekko Pelipaidat Suomesta .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *