Jakob Chychrun liittyy Ottawa Senatorsiin: Tätä päivää on odotettu pitkään

Jakob Chychrun, jonka Arizona Coyotes vaihtoi Ottawa Senatorsille, on neljättä kautta kuusivuotisesta sopimuksestaan, jonka hän allekirjoitti Coyotesin kanssa 13. marraskuuta 2018, ja hänestä voi tulla Unrestricted free Agency.

24-vuotiaalla puolustajalla on tällä kaudella 28 pistettä (7 maalia, 21 syöttöä) 36 ottelussa. Hän on isokokoinen, Arizona Coyotes Pelipaita, pelaa vauhdikkaasti, hänellä on laadukas taitosarja, hän on tiukka puolustava ja taitava, käyttää kovia iskujaan tarkasti ja luo hyökkäysuhan tehokkaasti hyökkäävälle linjalle. Hän on puolustava pelaaja kaikki haaveilevat.

Hän on ilmaissut kiinnostuksensa siirtyä kilpailukykyiseen seuraan, ja mahdollisuus pelata Ottawassa sekä mahdollisuus johtaa joukkuetta ja auttaa heitä pääsemään pudotuspeleihin on valtava haaste.

Jakob Chychrunin liittymisestä Armstrong sanoi, että hän on keskustellut muiden pääjohtajien kanssa hänen asioistaan ​​noin vuoden ajan, mikä osoittaa odotusta ja huomiota häntä kohtaan. Odotan innolla näkeväni hänet puettavan Ottawa Senators -paidan, nähdä hänen käytöksensä, onko hän vielä niin voimakas pelissä! Toivon, että hänellä on parempia tuloksia, jotta hänestä pitävät fanit ovat ylpeitä siitä, että heillä on sama Jääkiekko Pelipaidat Suomesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *