Senators voitti Starsin 4-2 ja voitti neljännen peräkkäisen

Ottawa Senators voitti Dallas Starsin 4-2 Canadian Tire Centerissä maanantaina.

Shane Pinto, joka pukeutui Ottawa Senators Pelipaita , teki maalin viidennen perättäisen pelin, ja kolmannen neljänneksen 10:11:llä Pinto lisäsi Ottawan johtoa 3-1 tehden maalin vasemmalla olevasta eropisteestä.

Brady Tkachuk ja Thomas Chabot tekivät kumpikin maalin ja syöttöpisteen, kun taas Magnus Hellberg torjui 29 debyyttinsä Senatorsissa (4-2-0), joka on voittanut neljä peräkkäin.

Joel Kiviranta ja Wyatt Johnston tekivät maalin, ja Scott Wedgewood torjui Starsissa 28 kertaa (4-1-1), joka kärsi ensimmäisen runkosarjan tappionsa tällä kaudella.

Kivilanta johti Starsin 1-0-johtoon ensimmäisen neljänneksen kohdalla 6:31 tehden maalin Helbergin käsineellä.

Shabot teki voiton 1-1 toisen neljänneksen kohdalla 19:23, ja voimapelissä Tkachuk johti Ottawan 2-1-johtoon kolmannella neljänneksellä 4:17.

Pinto teki 3-1, kauden debyytti Derek Brassard varasti pallon Starsin hyökkääjältä Jacob Petersonilta ja teki maalin oikealta ympyrältä klo 11.30 Senatorsin sinisellä linjalla. Sen jälkeen tilanne oli tasan 4-1.

Johnston teki maalin 17:44 ja Wedgwood korvasi ylimääräisen hyökkääjän 4-2-finaaliin.

Haluatko ostaa NHL-paidat? Haluatko muokata Jääkiekko Pelipaidat Suomesta? Sivustomme tarjoaa personointia, tervetuloa käymään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *