Montreal Canadiens tulee takaapäin voittamaan New Jersey Devilsin, Cole Caufieldista tulee avain

Viimeisimmässä NHL-ottelussa Montreal Canadiens voitti New Jersey Devilsin 3-2 Prudence Centerissä New Jerseyssä. Peli oli täynnä jännitystä ja toimintaa, ja Cole Caufieldista, joka pukeutui nro 22 Montreal Canadiens Pelipaita , tuli pelin avainhenkilö.

Ottelun kolmannen neljänneksen kohdalla 15:29 Cole Caufield teki avainmaalin korista rangaistusalueellaan pomppivaan kimmoon, jolloin Montreal Canadiens siirtyi 3-2-johtoon. Tämä maali ei vain auttanut joukkuetta voittamaan, vaan osoitti myös Cole Caufieldin erinomaisen laukauskyvyn.

Kuitenkin 1 minuutin ja 38 sekunnin sisällä kolmannesta neljänneksestä New Jersey Devils sai pallon kahdesti peräkkäin, ja Luke Hughes ja Alexander Holtz tekivät vastaavasti kaksi ansiokasta maalia tasoittaen tilanteen 2-2. Tämä teki pelistä entistä jännittävämmän, ja molemmat osapuolet yrittivät parhaansa voittaakseen.

Aiemmissa peleissä pelaajat Joel Slavkovski ja Joshua Roy ovat myös tuoneet tärkeitä pisteitä Montreal Canadiensille. jääkiekko pelipaidat Joel Slavkovski teki ensimmäisen maalin ensimmäisen erän kohdalla 12:48, ja Joshua Roy lisäsi johtoa kauniilla korkealla laukauksella toisen erän kohdalla 14:45.

On syytä mainita, että tässä pelissä nähtiin myös ensimmäinen yhteenotto 2022 NHL Draftin kahden ensimmäisen valinnan välillä. New Jersey Devilsin Joel Slavkovski (Montreal Canadiensin yleisvalinta nro 1) ja Simon Nemeček (apuhyökkäys) ovat molemmat osoittaneet vahvuutensa ja potentiaalinsa.

Kaiken kaikkiaan peli oli jännittävä ja jännittävä, ja molemmat joukkueet pelasivat erittäin hyvin. Lopulta Montreal Canadiens voitti Cole Caufieldin avaimella, mikä osoitti myös heidän sitkeyttä ja voimaa vaikeina hetkinä. Tämä voitto on tärkeä virstanpylväs joukkueelle ja lisää itseluottamusta tuleviin peleihin.