Max Domi teki debyyttinsä, ja Toronto Maple Leafs aloitti hyvin esikauden!

Max Domi teki ensimmäisen esikauden maalinsa Toronto Maple Leafsille 5-2-voitossa Buffalo Sabresista Craft Hockey Cityssä tiistaina 26. syyskuuta.

Tällä pelillä on erityinen merkitys Max Domille, sillä hän pelasi aiemmin Lontoon joukkueessa vuosina 2011–2015, joka on noin kahden tunnin ajomatkan päässä St. Thomasista. Hyvin suoriutui myös Conor Timmins, joka oli myös pelin keskipiste. Hän teki kaksi maalia ja antoi kaksi syöttöä ja vaikutti merkittävästi Maple Leafsin voittoon. Samoin maalivahti Martin Jones teki myös 13 avainta torjuntaa ja antoi voimansa joukkueelle.

Katsotaanpa Buffalo Sabahin joukkuetta: Jeremy Davies ja Henri Jokiharju tekivät molemmat maaleja joukkueelle. Ukko-Pekka Luukkonen torjui myös kahdella ensimmäisellä neljänneksellä 25 ja Michael Houser 11 torjui. Halvat NHL Pelipaidat

Ensimmäisellä neljänneksellä Conor Timmins johti Toronton 1-0-johtoon, mutta Jeremy Davies tasoitti 12 minuutin ja 38 sekunnin kohdalla. Toisella neljänneksellä Toronto teki kaksi peräkkäistä maalia minuutin ja 28 sekunnin sisällä. Buffalo Sabahin Henri Jokiharju leikkasi sitten 3-2 ja Kyle Clifford teki 4-2. Lopulta Conor Timmins teki maalin uudelleen 19:24 ennen pelin loppua, mikä varmisti Toronton voiton 5-2.

Tässä kovassa pelissä Toronto Maple Leafs osoitti vahvaa voimaa ja joukkuehenkeä ja aloitti esikauden voitolla 5-2. Max Domin debyyttimaali ilahdutti häntä ja joukkuetta, ja Conor Timminsin erinomaisesta suorituksesta tuli myös pelin kohokohta. Tämä voitto ei vain tuonut joukkueelle luottamusta ja motivaatiota, vaan osoitti myös heidän voimansa ja mestaruustavoitteensa faneille. Toronto Maple Leafs jatkaa kovaa työtä ja jahtaa lisää voittoja uuden kauden lähestyessä.