Flames räjäyttää Jetsin! Kaksi joukkuetta tasapisteissä toisen villin kortin länsiosassa

NHL:n 6. huhtikuuta julkaiseman tiedotteen mukaan Flames voitti Jetsin 3-1 5. huhtikuuta, ja joukkueet siirtyivät tasapisteisiin toisen sijan ja villin kortin paikan saamiseksi läntisen konferenssin Stanley Cupin pudotuspelissä.

Pelin suurimmat tekijät olivat Andrew Mangiapane ja Nikita Zadorov, jotka kumpikin tekivät maalin ja syöttivät näyttävästi, mikä lisäsi joukkueen voittoprosenttia ja moraalia! Flamesin hyökkääjä Walker Doll sanoi, että peli oli erittäin tärkeä, sillä joukkue yrittää ponnistaa pudotuspeleihin ja hän oli innokas tekemään pisteitä. Calgary Flames Pelipaita esiintynyt Walker Doll teki elintärkeän maalin kolmannen erän ajassa 4:00.

Flames kärsi itse asiassa harmillisen 4-3-tappion Blackhawksia vastaan 4. huhtikuuta, mutta kun näki, miten se pelasi 5. huhtikuuta, se osoitti, ettei tämä vaikuttanut siihen henkisesti, vaan se pelasi silti hienon erän ja voitti.

Ja Jetsin valmentaja sanoi: joukkue sopii paremmin pelaamaan 5V5-peliä, ja kuudella rangaistuksella rankaiseminen tässä erässä olisi ollut anomus vaikeuksista, joten sen takia pelin häviäminen on joukkueen kannalta valitettavampaa. Ja joukkueen hyökkääjät sanoivat: Tappio on todellakin tappio, ja sen jälkeen on vielä pahempaa. Ja joukkueen väki on tietenkin pettynyt tähän peliin, eikä kukaan ole tyytyväinen, mutta hyvä asia on se, Jääkiekko Pelipaidat Suomesta että joukkue on nyt hyvissä sisätiloissa, joten he odottavat edelleen innolla seuraavia pelejä.

Lopuksi täältä onnittelut Flamesille ja toivottavasti myös Jets pystyy sopeutumaan ja pelaamaan paremmin ja jännittävämmin seuraavissa peleissä.