Carolina Hurricanes voitti Bruinsin 4-1

Carolina Hurricanes pidensi voittoputkiaan viiteen otteluun voittamalla Boston Bruinsin 4-1 sunnuntaina PNC Arenalla.

Ensimmäisen neljänneksen kohdalla 10 minuuttia ja 52 sekuntia Carolina Hurricanes Pelipaita pukeutunut Aho auttoi Carolinaa johtamaan 1-0. Hurricanesin sinisen linjan varastettua kiekon David Pastrnakilta, Aho liukastui sisään ja ampui alas Ulmakin matalan torjuntapuolen. Aho on tehnyt neljässä peräkkäisessä pelissä seitsemän maalia.

Stastny teki 2-0 vahvalla maalilla toisen erän 12.05. Hän teki maalin takakädellä lähellä oikeaa tolppaa sen jälkeen, kun Martinekaan vasemman ympyrän ylhäältä lyöty laukaus pomppasi häneen päätylevystä.

Jarvis lisäsi johtoaan 3-0 kolmannella neljänneksellä 1:57, kun hän nappasi kiekon Brandon Carrollilta keskikentällä, liukui sisään ja nosti takakädellä Pudotti Ulmakin aiemmin.Halvat NHL Pelipaidat

Hall teki tilanteeksi 3-1 Pavel Zachan taipuneella laukauksella 3:22, mutta Staal teki lyhyen maalin 15:40 ja voitti 4-1.

Sebastian Aho, Paul Stastny, Seth Jarvis ja Jordan Staal tekivät maalin ja Frederik Andersen torjui 24 kertaa Hurricanesissa (32-9-8), joka myös pidensi voittosarjaansa kahdeksaan peliin (7-0-1). Brent Burns antoi syöttöpisteen 1 300. NHL-ottelussaan.