Carolina Hurricanes voittaa ensimmäisen pelin kierroksen kaksi, 5-1 yli New Jersey Devils

Stanley Cupin pudotuspelien itäisen konferenssin toisen kierroksen ensimmäinen ottelu pelattiin PNC Arenalla 3. toukokuuta, kun Carolina Hurricanes kohtasi New Jersey Devilsin fanien kovasti odottamassa pelissä.

Ottelu alkoi molempien joukkueiden aggressiivisella hyökkäyspelillä. Carolina Hurricanes siirtyi johtoon ajassa 9.41, kun Carolina Hurricanes Pelipaita pelannut Seth Jarvis oli loistavalla pelipäällä ja teki maalin ennen ensimmäisen erän loppua auttaen joukkuettaan siirtymään 2-0-johtoon toiseen erään.

Toisen erän alkaessa Carolina Hurricanesin Jesperi Kotkaniemi lisäsi maalillaan ajassa 1.55 johtoaseman jo 3-0. Ottelun edetessä New Jersey Devils löysi vähitellen pelikuntonsa ja kuroi eron umpeen Bastianin maalilla ajassa 5.02 lukemiin 3-1.

Carolina Hurricanes ei kuitenkaan päästänyt puolustustaan helpolla, ja huomionarvoista oli, että maalivahti Frederik Andersen torjui ottelussa 17 kertaa ja varmisti voiton. Lopulta Carolina Hurricanes pystyi varmistamaan toisen kierroksen ensimmäisen voittonsa mukavan 5-1-voiton New Jersey Devilsistä.

Carolina Hurricanes oli erinomainen koko ottelun ajan, sillä se tarjosi sekä täydellistä hyökkäyssuoritusta että vankkaa puolustuspelaamista. Halvat NHL Pelipaidat Jesperi Kotkaniemi ja Jordan Staal pelasivat erittäin hyvin hyökkäyspäässä, kun taas Frederik Andersenin esitys maalilla toi joukkueelle paljon itseluottamusta ja tukea. Uskon, että Carolina Hurricanes jatkaa kovaa taistelua voitosta tulevissa peleissä.