2023 Stanley Cup Playoffs ensimmäisen kierroksen aikataulukatsaus juuri julkaistu

Kun NHL-kausi 2023 etenee kohti pudotuspelejä, Stanley Cupin pudotuspelien ensimmäisen kierroksen aikataulu on julkaistu. Tässä vaiheessa 16 joukkuetta taistelee ensimmäisen kierroksen pudotuspeleissä pääsystä seuraavalle kierrokselle.

Ensimmäisenä itäisen konferenssin Boston Bruins kohtaa Florida Panthersin. Nämä kaksi joukkuetta ovat samankaltaisia, ja niistä tulee tiukka ja intensiivinen ottelu, jossa molemmilla joukkueilla on mahdollisuus edetä seuraavalle kierrokselle, ja ne ovat myös ne joukkueet, joita fanit tulevat seuraamaan.

Itäisen konferenssin seuraava ottelu on Toronto Maple Leafsin ja Tampa Bay Lightningin välinen. Näiden kahden joukkueen välillä on pitkä historia kilpailussa, ja tästäkin ottelusta odotetaan erittäin tiukkaa. Jäljelle jäävät Carolina Hurricanes, joka pelaa New York Islandersia vastaan, ja New Jersey Devils, joka kohtaa New York Rangersin. Jääkiekko Pelipaidat Suomesta

Läntisessä konferenssissa ovat vuorossa lähinnä Colorado Avalanche vastaan Seattle Sea Monsters, Dallas Stars vastaan Minnesota Wild, Vegas Golden Knights vastaan Winnipeg Jets ja Edmonton Oilers vastaan Los Angeles Kings. Kaikilla näillä joukkueilla on erittäin hyviä pelaajia ja pelityylejä, ja ottelusta tulee varmasti ottelu, jota ei voi jättää väliin.

Kaiken kaikkiaan Stanley Cupin pudotuspelien ensimmäisen kierroksen otteluohjelma on erittäin tiukka ja intensiivinen, ja kaikkien joukkueiden välillä on kova kilpailu. Tällaisessa ympäristössä jokaisen joukkueen on osoitettava parhaat vahvuutensa ja taktiikkansa, jotta se voi voittaa turnauksen ja edetä kilpailun seuraavaan vaiheeseen. Samalla odotamme, että joukkueet pelaavat erinomaisella tasolla ja tarjoavat yleisölle useita jännittäviä otteluita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *