Tuukka Rask tekee kauden debyyttinsä Bruinsissa torstaina Flyersia vastaan

Tuukka Raskin odotetaan tekevän debyyttinsä Boston Bruinsissa torstaina Philadelphia Flyersiä vastaan ​​TD Gardenissa. Tuukka Rask ei ole pelannut kesäkuun 9. päivän jälkeen. Halvat NHL Pelipaidat

34-vuotias vapaan agentin maalivahti allekirjoitti tiistaina yhden vuoden ja miljoonan dollarin sopimuksen Bostonin kanssa. Hänelle tehtiin leikkaus oikean lonkan repeytyneen labrumin korjaamiseksi heinäkuun lopulla, ja hän on harjoitellut Bearsin harjoituskeskuksessa kuntoutuksen kautta. Joulukuun alussa hän aloitti epävirallisen harjoittelun Bostonissa.

Tuukka Rask korvaa Linus Ullmarkin, kun Bruins isännöi Montreal Canadiensia keskiviikkona.

Kun Tuukka Rask allekirjoitti pro-valintasopimuksen Bruinsin American Hockey Leaguen kanssa 6. tammikuuta Providencessa, hän sanoi tarvitsevansa 1-2 peliä ollakseen valmis pelaamaan NHL:ssä. Hänen oli määrä aloittaa Providencessa 7. tammikuuta, mutta heidän pelinsä Lehigh Valleyä vastaan ​​samana päivänä ja 9. tammikuuta lykättiin Philadelphia Flyersin tytäryhtiötä ympäröivien COVID-19-ongelmien vuoksi.

Tuukka Rask sanoi haluavansa palata Stanley Cupiin jälleen Boston Bruins Pelipaita hyökkääjien Patrice Bergeronin ja Brad Marchandin kanssa, jotka ovat hänen joukkuetoverinsa yli vuosikymmenen ajan. Lasker oli Tim Thomasin tukija, kun Bruins voitti Cupin vuonna 2011, sitten maalivahti nro 1, kun se pääsi Stanley Cupin finaaliin vuonna 2013, hävisi kuudessa ottelussa Chicago Blackhawksille ja vuonna 2019 hän hävisi seitsemässä ottelussa. Chicago Blackhawks St. Louis Blues.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *