Toronto Maple Leafs voitti Pittsburgh Penguinsin 5-2 tiistaina

Tiistaina John Tavares teki 400. NHL-maalinsa ja syöttönsä Pittsburgh Penguinsin 5-2-voitossa.

Toronto Maple Leafs Pelipaita pukeutunut Tavares pyyhkäisi nopeasti Leafsin ruudulta oikealla olevan vastakkainasettelun yläpuolella kello 12.04 ensimmäisen neljänneksen aikana ja siirtyi 1-0 johtoon. Hän on tehnyt Torontossa 128 maalia 297 ottelussa.

Murray toipui 35 torjunnalla adductor-vamman 15. lokakuuta, ja Michael Bunting teki kaksi maalia ja syötti Torontolle (9-5-3), joka voitti seitsemän peliä viidestä pelistä. Murray, joka voitti Stanley Cupin Penguinsin kanssa vuosina 2016 ja 2017, on aloittamassa Pittsburghissa ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hänet vaihdettiin Ottawa Senatorsiin 7.10.2020.

William Nyland teki tyhjästä maalista 2:23 ja teki 5-2.

Kaikki tietävät, että nämä kaksi paria ovat vahvoja joukkueita. Toronto Maple Leafsin ei ollut helppoa voittaa Pittsburgh Penguinsia. Tämä antoi myös faneille erittäin hyvän alun. Kun he pääsivät seuraamaan voimalaitosten välistä yhteenottoa, he kaikki ilmaisivat heidän mielipiteensä pelin prosessista. Hyvin usein erittäin jännittävää.

Joulu lähestyy, oletko valmistanut lahjoja itsellesi ja perheellesi? Jääkiekko Pelipaidat Suomesta ovat hyvä valinta, ja tarjoamme myös yksilöllisiä räätälöityjä, tervetuloa tiedustelemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *