Ryan Ellis saattaa jättää kauden alkamisen väliin Philadelphia Flyersissä

Puolustaja pelasi vain neljä ottelua viime kaudella, ei yhtään ottelua 13. marraskuuta jälkeen, ja Ellisin odotetaan jättävän osan tai kaikki harjoitusleiristä väliin 31-vuotiaan miehen terveysongelmien vuoksi, mikä voi tarkoittaa, että hän jättää väliin kauden alun.

Flyers aloittaa kautensa 13. lokakuuta New Jersey Devilsia vastaan, mutta Tortorella lisäsi, ettei hän usko Ellisin olevan terve, kun harjoitusleiri avautuu 21. syyskuuta.

Ellis sanoi 30. huhtikuuta, että hän on varma, että hän on terve harjoitusleirillä tutkittuaan vammansa luonteen suuren osan viime kaudesta. Lepo ja palautuminen, hän sanoi tuolloin, auttaisi häntä toipumaan enemmän kuin leikkaus.

Flyers (25-46-11) päätti viime kauden Metsissä ja heidän 61 pisteensä oli itäisen konferenssin toisella sijalla Montreal Canadiensin (22-49-11) edellä.

Tällä offseasonilla he hankkivat vartijan Tony DiAngelon kaupassa Carolina Hurricanesin kanssa 8. heinäkuuta, ja kolme päivää myöhemmin allekirjoittivat kaksivuotisen 10 miljoonan dollarin sopimuksen (keskimääräinen vuosiarvo 10 miljoonaa dollaria). 5 miljoonan dollarin sopimuksen. Philadelphia teki myös puolustaja Justin Braunin vuoden mittaisen 1,79 miljoonan dollarin sopimuksen 13. heinäkuuta.

Toivon hänen tervehtyvän mahdollisimman pian ja palaavan joukkueeseen mahdollisimman pian Siunausta häntä, nettisivuillamme on räätälöityjä Jääkiekko Pelipaidat Suomesta eri joukkueille. Jos tarvitset sitä, tervetuloa sivuillemme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *