Red Wings voitti Rangersin jatkoajalla kolmen ottelun voittosarjassa

Detroit Red Wings Pelipaita pukeutunut Dominic Kubalik teki maalin jatkoajalla 2:43, kun Detroit Red Wings voitti New York Rangersin 3-2 Madison Square Gardenissa sunnuntaina.

Alex Nedelkovic torjui 27 kertaa Red Wingsille (7-3-2), joka on voittanut kolme peräkkäin, mukaan lukien lauantain 3-0 New Yorkin Detroit Islandersissa.

Nedlikovic päästi kahdeksan maalia viimeisessä aloituksessaan, 8-3 tappio Buffalo Sabresille 31. lokakuuta.

Kaapo Kakko ja Mika Zibanejad tekivät maalin ja Jaroslav Halak torjui 33 kertaa Rangersille (6-4-5), joka hävisi toisen peräkkäisen kotiottelunsa kolmen ottelun voittosarjan jälkeen.

New York vaihtoi etulinjaansa aloittaakseen kolmannen laukauksen jälkeen vain kuusi laukausta toisessa. Chris Creed putosi riviltä 1 riville 4 osumalla 3:09 kolmannella neljänneksellä ja 57 sekuntia jatkoajalla.

Toisen neljänneksen kohdalla 2:56 Matt Love johti Detroitin 2-1-johtoon ja esti Ben Chiarot’n laukauksen peittäessään Hallakia. Pius Suter teki sitten 2-2:n tilanteessa 8:37, kun hän heitti levypallon Hallakin suorien torjuntojen jälkeen Dylan Larkinille ja Philip Hronekille.

Hallak nappasi Hronekin lähietäisyydeltä kolmannen neljänneksen kohdalla 19:26 pitääkseen tilanteen 2-2, neljä aloitusta tällä kaudella (0-3-1) ilman voittoa. 37-vuotias mies teki yhden vuoden sopimuksen 13. heinäkuuta.

Red Wingsin ei ollut helppoa voittaa Rangersia jatkoajalla. Se on myös erottamaton pelaajien välisestä hiljaisesta yhteistyöstä. Toivon, että he jatkavat kovaa työtä. Seuraava peli on tasaisempi ja voittaa enemmän, koska mitä enemmän Easy , sitä enemmän palloja.

Haluatko oman ja ainoan halvan Jääkiekko Pelipaidat Suomesta ? Voimme tarjota henkilökohtaisen räätälöidyn jääkiekkopaidan, voit mukauttaa haluamasi nimen ja numeron, jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *