Penguinsilla ja Bruinsilla on merkityksellinen peli uudenvuodenaattona

Penguinsilla ja Bruinsilla on peli uudenvuodenaattona. Lopulta Boston Bruins voitti Pittsburgh Penguinsin 2-1. He täyttivät fanien odotukset ja aloittivat ankaran taistelun. Kun Boston Bruins vaihtoi valmentajaa tällä kaudella, joukkueen vahvuus on parantunut huomattavasti. Pittsburgh Penguinsin suorituskyky on edelleen keskinkertainen. Jos he haluavat päästä pudotuspeleihin tällä kaudella, heidän on tehtävä enemmän töitä saadakseen mahdollisuuden.

Tämän pelin aikana Pittsburgh Penguins Pelipaita pukeneet pelaajat olivat täynnä energiaa. He kaikki haluavat voittaa Boston Bruinsin. Valitettavasti Pittsburgh Penguins hävisi pelin.

Pittsburgh Penguinsilla tai Boston Bruinsilla ei ollut mahdollisuutta päästä finaaliin noina vuosina, ja heidän historiallinen loistonsa unohtui vähitellen. Pittsburgh Penguins on voittanut kaksi peräkkäistä mestaruutta historian aikana ja menetti vähitellen johtonsa vuoden 2017 jälkeen. Boston Bruins, yksi NHL:n vanhimmista sarjoista, ei ole voittanut Stanley Cupia yli kymmeneen vuoteen.

Boston Bruinsin vahvuus on ollut epävakaa vuodesta 2013. Se hävisi myös karsintaottelut ja eteni tasaisesti pudotuspeleihin. Toivon myös, että he korjaavat joukkueen mahdollisimman pian ja voittavat joukkueelle Stanley Cupin. Sivustomme tarjoaa yksilöllisiä räätälöityjä Jääkiekko Pelipaidat Suomesta, tarvittaessa tervetuloa kuulemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *