McKinnon haluaa allekirjoittaa uuden sopimuksen Avalanchen kanssa mahdollisimman pian

Nathan McKinnon pyrkii allekirjoittamaan uuden sopimuksen Colorado Avalanchen kanssa mahdollisimman pian ja viettämään NHL-uransa pelaamalla joukkueessa, joka teki hänestä ykkösvaihtoehdon vuoden 2013 NHL-draftissa.

McKinnon on aloittamassa viimeistä kautta seitsenvuotisessa 44,1 miljoonan dollarin sopimuksessa, jonka hän allekirjoitti 8. heinäkuuta 2016. Hänestä voi tulla rajoittamaton vapaa agentti tämän kauden jälkeen, mutta se on epätodennäköistä, että hän pääseisi sinne.

McKinnon kertoi torstaina toimittajille, että hän toivoo allekirjoittavansa uuden sopimuksen Chicago Blackhawksin kanssa ennen Avalanche-kauden alkua 12. lokakuuta Ball Arenalla, jossa he pitävät kauden 2021-22 Stanley Cupin mestaruuden lippua. kattoihin.

Hän on runkosarjan maaleissa kahdeksas (183), syöttöpisteissä kuudes (312) ja viides pisteissä (495) ja pelipisteissä (1,18) kaudesta 2016-17 lähtien. Nykyisen sopimuksen ensimmäinen kausi.

Avalanche on päässyt Stanley Cupin pudotuspeleihin jokaisella viimeisellä viidellä kaudella, ja McKinnon on NHL:ssä ensimmäinen maaleissa (39), viides syöttöpisteissä (44) ja toinen maalinteossa (83), kolmas pisteissä per peli (1,32). ) sillä aikavälillä.

McKinnon sanoo pyrkivänsä jonakin päivänä olemaan Sidney Crosbyn, Alex Ovechkinin, Jevgeni Malkinin, Chris Letanin ja Patrick Kanen tasolla – he ovat molemmat edelleen 30-vuotiaita NHL:n huippupelaajia.

Toivon, että hänen tavoitteensa voidaan saavuttaa mahdollisimman pian ja hän voi harjoitella joukkuetoveriensa kanssa rauhallisin mielin. Sivustomme tarjoaa Jääkiekko Pelipaidat Suomesta eri joukkueilta. Tervetuloa käymään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *