Josie voittaa Predatorsin kotikaupungissaan Bernissä Sveitsissä

Kotikaupungin sankari teki kaksi maalia ja syöttöpisteen Nashvillen 4-3-voitossa PostFinance Arenalla maanantaina osana vuoden 2022 NHL Global Series Challengea.

Torvi soi ja fanit seisoivat ja taputtavat. Yllään keltainen Nashville Predators Pelipaita, hän kohotti keppiään ja löi rintaansa fanien serenoidessa häntä.

Josi on pelannut Stanley Cupin finaalissa, voittanut Norris Trophyn NHL:n vuoden puolustavaksi pelaajaksi ja hänet valittiin Predatorsin kapteeniksi. Hänellä on myös eniten syöttöjä (402) ja pisteitä (542) kaikista NHL-historian sveitsiläisistä pelaajista.

Fanit huusivat sukunimeään samalla tavalla kuin kotipelaajia. Joka kerta kun Josie tekee maalin, fanit tekevät saman.

Josie halusi onnellisen lopun, ja hän teki kaikkensa varmistaakseen, että sai sen. Hän tasoitti pelin 1-1 ensimmäisellä neljänneksellä, teki 4-2 kolmannella neljänneksellä ja painoi edelleen hattutemppua.

Onnittelut Josille, hänen taitojensa ansiosta hän on voittanut paljon faneja, toivon, että hän tekee sinnikkisiä ponnisteluja tuodakseen faneille enemmän jännitystä, verkkosivuillamme on eri joukkueiden Halvat NHL Pelipaidat, ja se tarjoaa myös räätälöityjä, voit mukauttaa haluamasi nimi ja numero.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *