Domi vaihtoi Carolina Hurricanesille Columbus Blue Jacketsista

Max Domi vaihdettiin Carolina Hurricanesille maanantaina kolmen joukkueen ammatissa, johon kuuluvat Columbus Blue Jackets ja Florida Panthers. Jääkiekko Pelipaidat Suomesta

Laitos, joka muuttui 27 maaliskuun 2. päivänä, on tehnyt 32 tekijää (9 maalia, 23 syöttöä) 53 videopelissä tällä kaudella.

Hurricanes sai myös puolustajan mahdollisuuden Tyler Inamoto; Blue Jackets sai puolustajaehdokkaan Aidan Hreschukin; ja myös Panthers sai jatkoehdokkaan Egor Korshkovin ja kuudennen kierroksen valinnan vuoden 2022 NHL-draftissa. Carolina Hurricanes Pelipaita

Domilla on viimeinen kausi kaksivuotisessa 10,6 miljoonan dollarin sopimuksessa (5,3 miljoonan dollarin keskiarvo vuodessa), jonka hän valtuutti Heaven Jacketsin kanssa 7. lokakuuta 2020, päivä sen jälkeen, kun hänet hankittiin kaupassa Montreal Canadiensin kanssa. Hän voi päätyä rajattomasti freelancerina kauden jälkeen.

Phoenix Metro Coyotes valitsi NHL:n vuoden 2013 Draftin numerolla 12. Domi on tehnyt 307 tekijää (99 maalia, 208 apua) 482 runkosarjan ottelussa Coyotesin, Canadiensin ja Blue Jacketsin kanssa. 3 auttaa 10 Stanley Mug Playoff -pelissä.

Maanantaina Carolina valtuutti Jesperi Kotkaniemen kahdeksanvuotiseen 38,56 miljoonan dollarin sopimukseen (tyypillisesti vuosittain 4,82 miljoonan dollarin arvoinen).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *