Aston Rees solmi yhden vuoden sopimuksen Maple Leafsin kanssa

Zach Aston-Rees allekirjoitti yhden vuoden 840 630 dollarin sopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa sunnuntaina.

28-vuotias hyökkääjä on harjoitusleirillä pro-sopimuksella. Hän keräsi neljässä esikauden ottelussa kaksi pistettä (yksi maali, yksi syöttö) ja kahdeksan osumaa. Toronto Maple Leaf Pelipaita

Aston Rees teki viime kaudella 15 pistettä (5 maalia, 10 syöttöä) 69 ottelussa Pittsburgh Penguinsin ja Anaheim Ducksin kanssa. Hänet vaihdettiin Ducksiin hyökkääjä Rickard Rakelliin 21. maaliskuuta, ja hänellä oli 4 pistettä (3 maalia, 1 syöttö) 17 ottelussa Anaheimia vastaan.

Draftoimattomana vapaana agenttina Rees allekirjoitti lähtötason sopimuksen Penguinsin kanssa 14. maaliskuuta 2017. Hän teki 66 pistettä (32 maalia, 34 syöttöä) ja 4 pistettä (1) 230 runkosarjapelissä Penguins and Ducksissa. 23 Stanley Cupin pudotuspeliottelussa maaleilla ja kolmella syöttöpisteellä).

Toivon, että Aston Rees voi kehittyä sujuvasti Toronto Maple Leafsissa, edistää joukkuetta ja parantaa peliä. Verkkosivustomme tarjoaa mukautettuja NHL-paitoja. Haluatko mukauttaa Jääkiekko Pelipaidat Suomesta haluamallasi nimellä ja numerolla? Tervetuloa konsultoimaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *